Menü Bezárás

A három irányú linkcsere még mindig fontos lehet

Kereső OptimalizálásMár hosszú évek óta gyakorlott technika, hogy az egyes web oldalak linkeket cserélnek egymással, ezzel pedig portáljuk sokkal értékesebb lesz.
Persze egyáltalán nem mindegy, hogy az adott linkpartner pontosan milyen minőségű linket képes számunkra biztosítani, hiszen az értéktelen oldalak értéktelen bejövő linkeket generálnak számunkra. Létezik az úgynevezett három irányú linkcsere, amely még mindig szerves részét képezi a keresőoptimalizálás folyamatának, éppen ezért erre is érdemes akár több időt és energiát is bele fektetni.

keresőoptimalizálás
keresőoptimalizálás

Egyáltalán nem könnyű minőségi linkpartnereket találni, valamint az is lényeges, hogy ez mellett a linkkatalógusokban is szerepeljünk. A PR cikkekbe ágyazott linkek pedig valódi eredményt generálhatnak számunkra, amelynek köszönhetően komoly helyezésjavulást érhetünk el, így pedig nem csak a bevételeink növekedhetnek nagy mértékben, de abban is biztosak lehetünk, hogy sokkal értékesebb portállal fogunk rendelkezni, ami a mai világban igen fontos.