A felhasználóbarát admin felület előnyei

A felhasználóbarát admin felület előnyei

Ha a weboldal készítés során a szakemberek olyan adminisztrációs felületet hoznak létre, ami komolyabb informatikai tudás nélkül is egyszerűen kezelhető, akkor a honlap karbantartás önállóan is megvalósulhat.

Weboldal karbantartás önállóan

A vállalkozók számára sok esetben problémát jelent, hogy a webáruház készítés alkalmával kialakított admin felületet ők nem tudják használni. Ilyenkor nélkülözhetetlen, hogy a munkára felkért szolgáltató a továbbiakban is rendelkezésre álljon, és elvégezze a weboldal karbantartással kapcsolatos teendőket. Ez persze plusz költségeket eredményez a cégnek, hiszen a munkadíjat minden alkalommal ki kell fizetni. Ezzel szemben egy rugalmas, letisztult, moduláris felépítésű honlap lehetővé teszi az oldal önálló használatát anélkül, hogy szakavatott közreműködését kellene kérni.

Sokszínű funkciók egy helyen

Ha a Reelweb Kft. csapata végzi a webáruház készítést, akkor a megrendelők olyan adminisztrációs felületet kapnak a pénzükért cserébe, ahol a termékkategóriák szabadon szerkeszthetők, a termékkínálat külső adatbázisból is importálható, a vásárlások nyomon követhetők, a forgalmi adatok és egyéb statisztikák lekérdezhetők, az URL címek módosíthatók, a szövegek optimalizálhatók, a képek pedig szerkeszthetők. Igény esetén természetesen a továbbiakban is segítséget nyújtanak a szakemberek, és nem engedik el a vállalkozó kezét, ha ő kifejezetten ezt kéri. Viszont amennyiben az admin felület birtokában ő is kezelni tudja az online platformot, akkor arra is lehetőség nyílik. A profi weboldal üzemelés titka a magasfokú rugalmasságban rejlik, hiszen csak így lehet maximálisan kielégíteni a megrendelők igényeit. További információ a reelweb.hu weboldalon olvasható, ahol többek között az árakról és az egyéni szolgáltatásokról is lehet tájékozódni.